ZLOŽENIE: voda, palmojadrový olej/úplné hydrogenovaný/ 25%, cukor12%, dextróza,zahusťovadlo: sorbitol ,glukózový sirup,škrob, stabilizátory: E 464, E 466, emulgátory:E 435, E 471, E 475, E 481, jedlá soľ, arómy, farbivo: E 160a.
Skladujte pri teplote od + 4 °C do + 20 °C.
Pre dosiahnutie optimálneho výsledku šľahania odporúčame výrobok pred použitím schladiť na teplotu od + 6 °C do + 8 °C.
Po otvorením skladujte v chlade (od + 2 °C do + 8 °C) a spotrebujte do 5 dní.
Výborne sa hodí na šľahačkové dekorácie, ako aj do tortových náplní, zdobenie rôznych dezertov, pudingov, zmrzliny a podobne.
Pred šľahaním môžete pridať rôzne arómy a prísady. Výborne sa kombinuje s ovocnými, či čokoládovými prísadami.
Môžete šľahať ručne, ručným alebo strojovým šľahačom. Možnosť použiť aj v šľahačkovej fľaši.
Pri strojovom šľahaní začnite na nižších otáčkach a postupne pokračujte s pridávaním rýchlosti tak, aby ste dosiahli požadovanú konzistenciu.
Šľahajte spôsobom, ktorý bude zohľadňovať vlastnosti vášho šľahacieho zariadenia a požiadavky na kvalitu výsledného produktu (objem, pevnosť peny a pod.).
Výsledný produkt, pena po vyšľahaní drží tvar a je odolná voči zmrazeniu a rozmrazeniu. Ani po rozmrazení pena nepraská.
Môžete použiť v kombinácii s klasickou smotanou na šľahanie, čím dosiahnete výbornú chuť a vylepšenú stabilitu výsledného produktu.
Vhodná aj na výrobu zmrzlín.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.