Zmes je veľmi ľahko použiteľná – jednoducho naplníš formičku na čipku podľa svojich predstáv. Zmes zmiešaš iba s vodou.
Na výrobu jedlej tortovej čipky pomocou podložiek na tortovú čipku. Zmes môžeš tiež farbiť pomocouprachovej farby a použiť na výrobu jedlých konfiet.
Príprava: Zmiešaj 50 g zmesi s 50 ml vody v miske.
Miešaj 2 minúty pri strednej rýchlosti.
Vzniknutým cestom naplň formičku na čipky.
Suš 9-12 minút v rúre pri teplote 110°C (horkovzdušná rúra 100°C) (alebo 3-4 hodiny vonku, mimo rúry).
Aby sa zabránilo stvrdnutiu, zmes vždy prikry fóliou a spracuj do 2 hodín.
Skladuj pri izbovej teplote na suchom mieste, nevystavuj teplotným zmenám a zdrojom tepla.
Zloženie výrobku. Cukor (38 %), škrob (kukuričný, zemiakový), glukózový sirup, modifikovaný škrob (kukuričný), maltodextrín, emulgátor: E471, farbivo: E170, zahusťovadlo: E401, regulátor kyslosti: E339, zahusťovadlo: E415, aróma.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.