torticky-torticky

Detail


Panna Cotta 1l





SKLADOM   3 ks

bežná cena s DPH: 3.80 €

Akciová cena s DPH: 3.00 €


 ks

Popis:

 Akciová cena platí pre dátum spotreby 12.3.2021

Hotový smotanový dezert s vanilkovou príchuťou, ošetrené metódou UHT. Obsah tuku 10%.

Balenie: 1L

Veľmi jednoduchá príprava. Pomaly ohrejte obsah balenia do teploty 40-50°C (nevarte) do tekutej konzistencie. Nalejte do pohárikov alebo formičiek. Nechajte 10-20 minút postáť pri izbovej teplote a až potom dajte do chladničky. Podávame po schladení a stuhnutí - min 4 hodiny v chlade. Dezert môžete dozdobiť čerstvým ovocím, ovocnými gelmi, pyré, Frutafillmi, čokoládou... Variabilita použitia aj za studena pre cukrárske výrobky v kombinácii s rastlinnou alebo živočísnou smotanou. Ideálna aj pre náplň do palaciniek, ako cukrárska náplň v kombinácii s maslom.

Zloženie: smotana (mlieko) 87%, cukro, želatína, maltrodextín, stabilizátor E407, E412, E450, aróma.

Zloženie: smotana (mlieko) 87%, cukro, želatína, maltrodextín, stabilizátor E407, E412, E450, aróma.

 Výživové hodnoty na 100g:

Energia: 165kj/692kcal

Tuky (z toho nasýtené MK): 10g (5,5g)

Sacharidy (z toho cukry): 15g (14g)

Bielkoviny: 3,9g

Soľ: 0,15g

Skladujte: pri teplote 4-20°C. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.

Výrobca: RAJO, a.s, Slovenská Republika

Minimálna trvanlivosť 5 mesiacov od dátumy výroby.

 

Príbuzné produkty


SKLADOM   3 ks
2.60 €
ks
SKLADOM   3 ks
1.80 €
ks
SKLADOM   3 ks
7.00 €
ks



Otváracie hodiny:

prevádzka: Petőfiho 4

Pondelok : 900 - 1700
Utorok : 900 - 1200
Streda : 900 - 1700
Štvrtok : 900 - 1200
Piatok : 900 - 1700
Sobota : zatvorené
Nedeľa : zatvorené

Platba v hotovosti.
Platné od 12.4.2021

Do predajne vstup len po jednom a povinné rúško.
Za pochopenie ďakujeme!



Darčekový poukaz
SKLADOM   5 ks
6.50 €
 ks
SKLADOM   3 ks
6.80 €
 ks

Alexandra Palacková, Tatranská 148, 940 01 Nové Zámky
prevádzka: Petőfiho 4,940 01 Nové Zámky, Slovensko
tel.:+421 (0) 904 223 996, e-mail: info@torticky-torticky.sk

Hore

Created in 2013, by: František Fekete